Középiskolai beiskolázás

Szeretettel várjuk kedves leendő diákjainkat a Batthyány Fülöp Gimnázium és Általános Iskola induló 9. osztályába.

Induló képzési formák:

I. Gimnázium, általános tantervű oktatás (belső kód: 0011) Közép és emelt szintű érettségi felkészítő foglalkozások valamennyi kötelező érettségi tantárgyból. Emelt óraszámú informatika oktatás. Írásbeli felvételi vizsgát és szóbeli meghallgatást nem tartunk. A felvételi pontszámot a hozott pontok összege adja.

II. Belügyi rendészeti szakirány (belső kód: 0033) Közép- és emelt szintű érettségi felkészítő foglalkozások valamennyi kötelező érettségi tantárgyból. Emelt óraszámú informatika oktatás. A képzésben résztvevő tanulók testnevelés órákon önvédelmi ismereteket is elsajátítanak, továbbá kommunikációt és belügyi rendészeti ismereteket tanulnak. Írásbeli felvételi vizsgát és szóbeli meghallgatást nem tartunk. A felvételi pontszámot a hozott pontok összege adja. Intézményünk a 2019/2020-as tanévben egy osztályt indít. Az osztályba a gimnáziumi és a belügyi rendészeti szakirány iránt érdeklődők is jelentkezhetnek.

Felvételi: Írásbeli felvételi vizsgát és szóbeli meghallgatást nem tartunk. A felvételi pontszámot a hozott pontok összege adja. A hozott eredményeket a tanuló jelentkezési lapján kitöltött „A tanulmányi eredmények” című táblázat alapján tudjuk kiszámítani. Kérjük, hogy a bizonyítványoknak, illetve a félévi értesítőnek megfelelően töltsék ki valamennyi évfolyamra 5.-től 8.-ig, valamennyi tantárgyra. Az általános iskolai eredmények számítása a 7. év végi és a 8. félévi eredmények alapján történik. A hozott eredmények számításánál az osztályzatokat számértékükön adjuk össze (1) magyar nyelvből, (2) magyar irodalomból, (3) matematikából, (4) történelemből, valamint (5) idegen nyelvből. Az így kapott eredmény 200%-a adja az elérhető pontszámot, maximálisan 100 pont szerezhető ily módon.

További kérdésekkel kérem, keressék iskolánkat a 22/572-114 -es telefonszámon